040 - 2017275
  • Volg ons:

 

Onze privacyverklaring kunt u lezen door op onderstaande link te klikken.

privacyverklaring clienten 2018-04-06.1

 

* Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

* Wat moet u meenemen als u voor de eerste keer komt;

  • pasje zorgverzekering
  • geldig legitimatiebewijs
  • de ingevulde gezondheidsvragenlijst
  • indien aanwezig de verwijsbrief van de tandarts

* U wordt verzocht alle wijzigingen in persoonsgegevens, verzekering of in uw gezondheid (medicijnen) tijdig aan ons door te geven, zodat wij onze behandelingen kunnen aanpassen indien nodig.

* Als u een afspraak wilt annuleren of verzetten, kunt u dit telefonisch doen. Op Maandag- Dinsdag-Woensdag en Donderdag ochtend hebben wij van 8:00 tot 12:00 uur een baliemedewerkster tot onze beschikking.  Zij helpt u graag. Buiten deze tijden kan het zijn dat wij niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan i.v.m patiëntenbehandeling. U kunt dan de beantwoorder inspreken. Laat duidelijk uw naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Bij afspraken die niet worden nagekomen of niet tijdig worden afgebeld, zijn wij genoodzaakt kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Afspraken dienen 48 uur van te voren afgebeld te worden om kosten te voorkomen.

* Indien uw mobielnummer bij ons bekent is, zult u 24 uur voor de afspraak een sms van ons krijgen. Let op dit is als extra geheugensteuntje bedoeld. U kunt GEEN sms terug sturen en u kunt aan onze sms-service nadrukkelijk GEEN enkel recht ontlenen of claimen dat u deze niet heeft ontvangen. Het niet ontvangen van een herinnerings sms ontslaat u niet van de plicht tot nakoming van een afspraak. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw afspraak!

* Sinds 1 januari 2013 zijn alle mondhygiënisten collectief via de NVM aangesloten bij de stichting garantiefonds mondzorg (SGM).

*Als door omstandigheden Christel, Kirsten of Merel verhinderd is, kan het zijn dat het programma overgenomen wordt voor elkaar zodat de afspraak door kan gaan

 

Spring naar toolbar